Over ons

HCT Computers

Over ons

Over ons

Welkom bij HCT Computers, uw vertrouwde bron voor hoogwaardige IT-oplossingen voor zowel consumenten als het MKB. Met meer dan 17 jaar ervaring zijn we uitgegroeid tot dé bestemming voor alles op het gebied van computers voor consumenten en professionele ICT-diensten voor kleine en middelgrote bedrijven.

Of u nu op zoek bent naar de nieuwste technologische snufjes voor thuisgebruik of naar op maat gemaakte zakelijke oplossingen voor uw bedrijf, bij HCT Computers hebben we de kennis, ervaring en middelen om aan al uw IT-behoeften te voldoen.

Als computerwinkel voor de consument bieden we een uitgebreid assortiment aan producten, variërend van laptops en desktops tot randapparatuur en accessoires. Ons deskundige team staat klaar om u te helpen bij het vinden van de perfecte oplossing die aansluit op uw wensen en budget.

Voor het MKB bieden we een breed scala aan professionele ICT-diensten, waaronder netwerkbeheer, cloudoplossingen, beveiligingsdiensten en IT-consultancy. Onze focus ligt op het leveren van betrouwbare en kosteneffectieve oplossingen die uw bedrijf helpen groeien en bloeien in een steeds veranderende digitale wereld.

Bij HCT Computers geloven we in het opbouwen van sterke relaties met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen, integriteit en uitstekende service. We streven ernaar om uw partner te zijn in succes door proactief met u samen te werken om uw IT-doelen te bereiken en uw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe HCT Computers  | Automatisering uw partner kan zijn in alles wat met IT te maken heeft, zowel voor consumenten als het MKB.

Onze historie

Het team

Jeroen Hoving

Eigenaar

Bram de Jong

Sebastiaan ter Veen

Martijn Hoving